Ремонт на перални

Ремонт на перални

Какво е добре да знаем, преди да потърсим техник, който да ремонтира уреда за пране?

Необходимостта от ремонт на повреден електроуред за дома като цяло, и в частност на пералните, възниква някой ден. Ако все още не се е наложило да търсите майстор, за да ремонтира повредената пералня, значи спадате към категорията на щастливците. Не е тайна, че съвременната техника е създадена да изтрае приблизително колкото трае гаранцията на уреда, като естествено има и немалко примери в подкрепа на противоположното твърдение. Нерядко се случва перални, закупени преди повече от десетина години, да работят съвсем прилично и да не се е налагал ремонт или външна намеса на техник по тях. Някой може да го обясни с наличие на късмет.

Ремонт на електронен блок за управление на пералня Zanussi, Ремонт на пералня Zanussi, Ремонт на перални, Ремонт на платка на пералня,
Ремонт на електронен блок за управление на пералня Zanussi

Като съвет и препоръка на майстор, който се занимава от много време с ремонт на перални, бих изтъкнал следните правила при използване на пералните, за да избегнете сериозни повреди:

  • Не претоварвайте пералнята при употреба;
  • Обръщайте внимание на нехарактерни шумове, които пералните издават;
  • Избягвайте самонамеса или неквалифицирани опити за ремонт на перални – едно, че може да се окаже опасно, а друго – често се случват по-мащабни повреди, предизвикани от пишман майстори или технически некомпетентни лица. (Подобни случаи от практиката ми съм описал в блоговете си). 

Ремонти на перални  в София от инж. Станев.

Ремонт на перални по домовете в удобно време без да се налага да отсъствате от работа и без да е наложително преместването на обемните и тежки перални до работилница или сервиз на неудобно място в съседен квартал. 

anigif_locker2
                                    Ремонт на перални по домовете

Професионален ремонт на перални машини в София с работно време от понеделник до неделя за Ваше улеснение и комфорт.

Как става това? Просто запазете ден и час на тел. 0898 371028.

Ремонт на перални по домовете – професионален следгаранционен сервиз, монтаж, имплементиране на адекватни и навременни технически решения, които водят до трайно отстраняване на повредата, нарушаваща нормалния работен режим на пералнята.

Ремонт на перални по домовете

С оглед за Вашето удобство и пестене на време, за да бъде поправена пералната машина, не се налага демонтаж и транспорт до отдалечен сервиз, а ремонтните процедури се извършват на място.

ремонт на перални, пералнята не се отваря, изгоряла блокировка,
Ремонт на перални по домовете
Сервиз за перални в София, който работи в събота, неделя и официални празници по предварително определен сервизен график за посещение и ремонт от майсторските ръце на инж. Станев.
ремонт на перални
Счупена гривна на пералня Силтал
Инж. Станев отстранява качествено, трайно, бързо, с внимание към всеки дребен детайл разнообразни повреди, свързани с пералните машини, като част от тях могат да бъдат изброени в списъка по-долу:
 

– блокирал люк на перална машина;
– изгоряла блокировка на люка;
– повредена дренажна помпа;
– счупена ключалка;
– почистване на четки;
– смяна с нови четки при нужда;
– смяна на маншон;
– смяна на ремък;
– пералнята не тръгва;
– проблем с пусков клавиш;
– запушени филтри;
– запушени помпи;
– запушени маркучи;
– течове;
– проблеми с центрофуга;
– повредени програматори;
– поправка на повредени платки.

За повреди на перални машини, неописани по-горе, моля, свържете се със сервизния инженер на контактния телефон за повече информация относно ремонта на пералнята.

Публикувал съм статии, описващи ремонти на перални и отстраняване на проблемите и дефектите, които съм изброил по-горе. Към материалите са приложени множество авторски снимки, за да не звуча голословно, а да илюстрирам само незначителна част от ремонтите, извършени майсторски от мен. Когато е било възможно съм заснемал и видео. Всички  публикации и фотоси са налични в линковете, изброени в другата страница на този блог – „Повече за инж. Станев и извършваните ремонти„.