Ремонт на перални в горещите юлски дни – блокирала ключалка, запушена помпа, смяна на изгоряла блокировка

Ремонтите на перални в горещите юлски дни са истински тест за физическа издръжливост, а не просто сервизна услуга, която предоставям по домовете в София през цялата седмица.

Ремонти на перални, сервизна услуга, по домовете, в София, през цялата седмица,Ремонт на перални по домовете, Ремонт, перални, Неделя, ремонти на перални, почивен ден, майстор,
Ремонт на перални в неделя

Неделният ден бе с плътен график с ремонти на перални и се опитвах да балансирам между отделните адреси, пръснати в отдалечени един от друг адреси, като градският транспорт в почивния ден не допринасяше с нищо за бързото придвижване на майстора. 

Ремонтирах перални с различни повреди – пералня, която не се затваряше, защото ключалката беше блокирала,  справих се със запушена помпа, смених и повредена блокировка с нова, която предварително бях закупил.

През деня постъпиха още няколко поръчки за извършване на диагностика и ремонт на перални, като част от тях можеха да бъдат пренасочени за през новата седмица. Един техник не е възможно да ремонтира всички повредени перални в София, а и не е необходимо.

Снимка на изгоряла и нова блокировка на пералня – едната свалих, а другата поставих на нейната позиция. Ремонтирана пералня беше марка Neo. 

Ремонт на перални по домовете, Ремонт, перални,Ремонти на перални,пералнята не се затваря, повредена блокировка, диагностика и ремонт на перални, техник, перални в София, Изгоряла блокировка на пералня, техник, майстор,сервиз, пералня Neo,
Изгоряла и нова блокировка на пералня

Лятото е в разгара си, време за почивка от ежедневието, но ако се наложи ремонт на пералня или друга повредена техника, включително апарати за кръвно налягане, може да намерите опитен сервизен техник с инженерен бекграунд на контактния телефон. Ремонт на перални, печки, фурни, телевизори по домовете и без почивен ден. 

Когато името работи за теб!

 

2 thoughts on “Ремонт на перални в горещите юлски дни – блокирала ключалка, запушена помпа, смяна на изгоряла блокировка

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s