Ремонт на уред за хотдог с изгорели нагреватели

Ремонтирам не само големи уреди като перални, печки или аспиратори, но и по-дребна техника за бита или лична грижа, но това не е новина, защото съм разказвам за различни уреди, които съм поправял. В блоговете има снимки и статии за ремонтирани преси за коса, сешоари, епилатори, тостери, миксери, ютии, апарати за кръвно налягане, скари и много още малки електроуреди. Днес искам накратко да разкажа за ремонт на уред за хотдог.

Ремонтира, уреди, перални, печки, аспиратори,дребна техника, поправя, преси за коса, сешоари, епилатори, тостери, миксери, ютии, апарати за кръвно налягане, скари,електроуреди, ремонт на уред за хотдог, хотдог, уред за хотдог, Борово, сервиз, техник, ремонти на дребна техника, изгорели нагреватели, нагревател, Сервиз, битова техника, инж. Станев,уред, майстор, ремонт на пералня AEG, счупена ключалка, ремонт, пералня, Бели брези,
Ремонт на дребна техника

Уредът за приготвяне на хотдог ми беше донесен в Борово, за да направя диагностика и да преценя дали си заслужава да бъде сервизиран. Истината е, че не всеки техник се захваща с ремонти на дребна техника – отнемат много време, а парите не са пропорционални на вложения труд.

Ремонт на уред за хотдог,техник,майстор,сервиз,
Ремонт на уред за хотдог

Оказа се, че са изгорели нагревателите на хотдог мейкъра. Закупих нови и смених изгорелите елементи. Собственикът можеше да борави отново с него.

Ремонт на уред за хотдог с изгорели нагреватели, ремонт на уред за хотдог, хотдог, уред за хотдог, Борово, сервиз, техник, ремонти на дребна техника, изгорели нагреватели, нагревател, Сервиз, битова техника, инж. Станев,уред, майстор,
Ремонт на уред за хотдог с изгорели нагреватели

Сервиз на дребна битова техника може да бъде извършен от инж. Станев. Донесете неработещия уред още днес, за да бъде проверен и поправен от коректен и търпелив майстор.

Прочетете за ремонт на пералня AEG със счупена ключалка, който извърших преди време в Бели брези. 

3 thoughts on “Ремонт на уред за хотдог с изгорели нагреватели

Вашият коментар