Повече за инж. Станев и извършваните ремонти

 

Инж. Станев, който ремонтира перални, печки, фурни, микровълнови, керамични плотове, аспиратори, абсорбери, телевизори, диспозери в удобно за Вас време,  има сериозно присъствие и стабилни позиции в сферата на сервизните услуги.

Когато името работи за теб!

Ремонтът на електроуредите (перални, печки, телевизори, аспиратори и друга битова техника и електроника за дома и персонална грижа) е дело на умелите ръце на инж. Станев, който притежава обширен сервизен опит, многобройни технически компетенции, прилага новаторски подход при отстраняване на нехарактерни повреди и е способен майсторски да внедрява адекватни решения за елиминиране на функционални проблеми при черната и бяла техника.

Визитка на инж. Станев

Електроинженер (ТУ-Варна, специалност ЕСЕО-ВТ) с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти извършва професионален ремонт на перални машини, печки, телевизори, аспиратори, диспозери, съдомиялни, микровълнови и друга черна и бяла техника по домовете, без почивен ден в удобно за Вас време.

ремонт на перални, ремонт на перални по домовете
Сервиз за битова техника

Ремонтира  и приема поръчки за спешен сервиз на черна и бяла битова техника и електроника по домовете на територията на   град София, включително събота и неделя. Посещенията за ремонт се съгласуват със сервизния график на инж. Станев. 

ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, техник,
Помпа на пералня

Инж. Станев извършва качествен сервиз на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), професионален ремонт на перални машини (блокирал люк на пералня, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтъри, запушена помпа, запушени маркучи, ако пералнята тече, ако пералнята не центрофугира, когато пералнята не тръгва, при наличие на проблем с програматор, възможен ремонт на повредени платки и други ), като прилага адекватни компетентни решения за всеки конкретен случай.

ремонт на микровълнови, майстор, сервиз, печки,
Изгорял магнетрон на микровълнова фурна

Отстранява майсторски повреди при перални, съдомиялни, сушилни, абсорбери, аспиратори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника в София без почивен ден.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ.

ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.

Сервиз на по-дребна битова техника и електроника също се извършва.

По-дребните домакински уреди – прахосмукачки, тостери, сешоари, блендъри, ютии, чопъри, отоплителни печки, вентилаторни печки, конвекторни печки, котлони и друга битова техника за дома или персонална грижа – се доставят на място, като за целта е необходимо да се свържете с майстора, за да се договорят времето и условията за приемане и предаване на електроуредите.

 ремонт на перални в Борово, Красно село, Манастирски ливади, Лозенец, Иван Вазов, Бели брези, Стрелбище
Ремонт на ютии, прахосмукачки, сешоари, тостери, духалки, отоплителни печки

Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, Дианабад, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.

Борово, майстор, ремонт, техник, перални, печки, фурни, микровълнови, телевизори, Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, Дианабад, център, София
Сервиз за битова техника без почивен ден

 

Сайтове и блогове на инж. Станев, в които може да прочете повече статии за извършени ремонти на перални, печки, фурни, телевизори, да прегледате много авторски снимки от поправени електроуреди или да изгледате кратки видеоклипчета от сервиз на различна битова техника. Искам да подчертая отново, че предоставените материали са плод от практиката ми на сервизен майстор, приготвени са от мен, а не са събирани от чужди сайтове, каквато е обичайната практика в България. Наблюдавам цели пасажи, които съм писал лично, копирани тук или там в нета, но начинаещите колеги явно не проумяват, че това не ги прави по-умели и търсени техници. 

http://lxpress.alle.bg/

https://stanevremont.alle.bg/

http://stanevremont.blogspot.com/

http://stanevservice.blogspot.bg/

http://lxpress.blogspot.com/

https://sites.google.com/site/remontnaperalniinzstanev/

https://stanevremont.wordpress.com/

Фейсбук

ремонт на перални по домовете, ремонт на фурни, ремонт на печки, сервиз, техник, майстор, ремонт на аспиратори,
Инж. Г. Станев

 

Телефон за контакт: 0898 371028

Ремонт на перални – инж. Станев

 

 

by-nc-nd1
Криейтив Комънс

 

Публикациите в настоящия блог са под лиценза Криейтив Комънс: признание–некомерсиално–без производни произведения 2.5 България.

Фейсбук – тук

22 thoughts on “Повече за инж. Станев и извършваните ремонти

  1. От името на цялото семейство искам да изкажа благодарност на инж. Станев за бързата намеса и сполучливия ремонт на пералнята ни Индезит. Със сигурност ще се възползваме отново от услугите Ви при нужда от добър техник! Също ще Ви препоръчаме!

    😉

    Liked by 1 person

  2. Пералня, апарат за кръвно и сешоар, които инж. Станев ни ремонтира през мин. седмица. Благодаря!

    Харесвам

  3. След проблеми с майстори, които извикахме заради по-ниските такси, но не свършиха никаква работа, ни препоръчаха инж. Станев. Инж. Станев поправи пералнята Bosch и телевизор Sony и искам да благодаря за професионализма и коректността, с които подходи към нас.

    Харесвам

  4. Търсехме техник за ремонт на перални вкъщи и се свързахме с инж. Станев. Работи бързо и качествено и тези качества, както и качествено ремонтираната пералня, ни убедиха в професионалните му умения. Препоръчваме!!!

    Харесвам

  5. Няколко техника отказаха да ремонтират прахосмукачката, която е доста скъпа, но инж. Станев я поправи. За няма и два часа беше готова.
    Благодаря, за което!
    Препоръчвам като отношение и мйсторлък.

    Харесвам

  6. Определено техникът разбира работата си. На нас ремонтира плот и пералня и ги ползваме безпроблемно много време. Днес занесохме прахосмукачката за ремонт и беше готова за 40 минути. Супер!

    Харесвам

Вашият коментар