Ремонт на перални, смяна на изгорял нагревател на фурна и поправка на електронни апарати за кръвно налягане в неделя

Освен стандартните поръчки в неделя за диагностика и ремонт на перални и фурна с посещение на адрес, у дома ме очакват и два електронни апарата за измерване на кръвно налягане. 

Ремонт на перални и фурни в неделя, ремонт на перални по домовете, ремонт на фурни по домовете, ремонт на битова техника
Ремонт на перални и фурни

 

Майсторите, които ремонтират в събота и най-вече в неделя се броят на пръсти – така ме информираха, докато поправях  пералня вчера. При нея се наложи да се сменя ремъкът, защото се беше скъсал. Днес ме търсят главно за запушени филтри и блокирали перални, което за неделния ден си е дежурна практика. Домакинствата масово използват свободния от работни задължения ден, за да включат пералните и да изперат дрехите на семейството. Хубавото априлско време провокира подобни занимания и гарантира бързото изсъхване на прането, особено ако не притежавате сушилня. 

Майстор, ремонт, събота и неделя, поправя, смяна на ремък, запушени филтри, блокирали перални, сушилня,
Ремонт на перални по домовете

 

При фурната ще се сменя изгорял нагревател, но той може да бъде закупен утре. В неделния следобед не е възможно да бъде закупен. 

смяна на изгорял нагревател на фурна
Ремонт на фурна

 

С ремонта на апаратите за измерване на кръвно налягане ситуацията е динамична – поправих неотдавна по молба на познати апарата на възрастните им родители, дългогодишни хипертоници с множество здравословни проблеми и усложнения. Те се похвалили на техни съседи и така се започна предлагането и на тази ремонтна услуга. 

ремонт на електронни апарати за кръвно налягане, ремонт на апарати за кръвно в София
Ремонт на апарати за кръвно налягане

 

Професионален ремонт на перални, фурни, печки, плотове, микровълнови, аспиратори, телевизори, диспозери по домовете. Инж. Станев извършва още квалифициран ремонт на по-дребна битова техника като прахосмукачки, ютии, кафемашини, котлони, сешоари, електрически кани, както и на медицински уреди като апарати за измерване на кръвно налягане. 

Заложете на професионализма, опита и качеството. 

инж. Станев

Когато името работи за теб!

Сервиз за битова техника – инж. Станев

2 thoughts on “Ремонт на перални, смяна на изгорял нагревател на фурна и поправка на електронни апарати за кръвно налягане в неделя

Вашият коментар