Ремонт на керамичен плот с изгорял ключ и пералня с изгоряла блокировка

Ремонт на неработещи битови електроуреди, който е възможно да получите не само през делничните, но и почивните дни в края на работната седмица. За да получите в дома си качествен професионален ремонт в случай на повреда при перални, печки, плотове, фурни, аспиратори, микровълнови, телевизори, диспозери, е необходимо да се обадите на контактния телефон на инж. Станев и да запазите удобен ден и час за посещение на място, коректна диагностика и квалифициран сервиз. Дори пералнята да се повреди в неделя, ако не се налага закупуване на специфична резервна част, за да бъде завършен ремонтът й, има решение. 

Споделям успешни сервизни практики и решения, резултат от извършени ремонти от мен. 

Ремонт на керамични плотове.

Виждате снимка на изгорял степенен ключ за керамичен плот, който беше сменен с новозакупен, за да бъде ремонтиран плотът и да работи отново нормално.  

Ремонт на керамични плотове по домовете,изгорял ключ за плот, снимка на изгорял степенен ключ за керамичен плот, Ремонт на печки, ремонт на фурни,ремонт на плотове,ремонт на микровълнови, по домовете,
Ремонт на керамични плотове

 

Ремонт на перални.

Излишно е да се дават доводи за полезността на пералните във всяко домакинство. Неработещата пералня се превръща в бреме дори и за най-сръчната домакиня. Препоръчително е да не се отлага ремонтът, защото дребната неизправност може да доведе до по-мащабна повреда, която приключва със значително скъп ремонт или бракуване на електроуреда. 

Виждате снимка на изгоряла термична блокировка на пералня, която се наложи да сменя, за да може пералнята да бъде отваряна и затваряна безпроблемно, за да бъде пусната в работен режим. При много малко блокировки е възможна външна сервизна намеса, като се повредят обикновено се сменят с нови. За всеки модел и марка перални е нужно да се подбира подходяща по форма, размер и други технически показатели термична блокировка, за да функционира отново пералнята точно и правилно. 

 Ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, Неработеща пералня, пералнята не работи, изгоряла термична блокировка на пералня, пералнята не отваря, блокировка, термична блокировка,
Ремонт на перални по домовете

 

Професионални сервизни ремонти на неработещи перални, плотове, аспиратори и друга битова техника с работно време от понеделник до неделя. 

Ремонт на печки, ремонт на фурни,ремонт на плотове,ремонт на микровълнови, по домовете , ремонт на перални по домовете, Ремонт на битови електроуреди, ремонт в почивните дни, в дома,
Професионални сервизни ремонти на неработещи перални, плотове, аспиратори и друга битова техника – инж. Станев

 

Когато името работи за теб!

Ремонт на печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете – видео

 

 

2 thoughts on “Ремонт на керамичен плот с изгорял ключ и пералня с изгоряла блокировка

Вашият коментар