Ремонт на перални в София по индивидуална заявка – изгоряла термична блокировка за пералня

При неотдавнашен ремонт на пералня причината за повредата се оказа блокировката, която беше изгоряла безвъзвратно и пералнята не можеше да бъде използвана, което е голямо неудобство за семейство с две деца, а купищата с дрехи за пране се трупат буквално за часове. Закупих нова блокировка, съобразена с параметрите на старата, за да бъде пералнята отново годна за употреба. 

Изгоряла термична блокировка за пералня. 

 ремонт на пералня,Ремонт на перални в София, ремонти на перални по домовете, повреда, блокировка, изгоряла блокировка, по домовете, без почивен ден, инж. Станев, сервизен техник, техник,
Изгоряла блокировка за пералня

Още една снимка на изгорялата и вече абсолютно безполезна блокировка за пералня, която ме потърсиха с молба да ремонтирам. 

ремонт на пералня,Ремонт на перални в София, ремонти на перални по домовете, повреда, блокировка, изгоряла блокировка, техник, сервиз, перални,
Изгоряла термична блокировка за пералня

За квалифицирани ремонти на перални и друга битова техника, извършвани по домовете без почивен ден, може да се свържете с инж. Станев – опитен сервизен техник с богата практика. Вие избирате удобен ден, който да отговаря на ангажиментите Ви, за да бъде извършена диагностика и последващ ремонт на неработещата техника в дома Ви. 

 ремонт на пералня,Ремонт на перални в София, ремонти на перални по домовете, техник,сервиз,ремонт, изгоряла блокировка,
Ремонт на битова техника

Ремонт на перални в София по индивидуална заявка.

Когато името работи за теб!

 

 

 

2 thoughts on “Ремонт на перални в София по индивидуална заявка – изгоряла термична блокировка за пералня

Вашият коментар