Ремонти на перални, печки, фурни, керамични плотове и други уреди преди целувка за сбогом с лятото

Последните дни на август изтичат като пясък през шепата на дете, дните видимо се скъсяват, а призори става хладно – целувка за сбогом, когато чувствата са безвъзвратно изтлели.

целувка, сбогом, лято, отпуск, ремонти на битова техника, майстор, Ремонти на перални,ремонт на печки, ремонт на фурни,ремонт на плотове,ремонт на аспиратори, ремонт на телевизори,
Ремонти на перални, печки, фурни, керамични плотове преди края на лятото

Годишният отпуск приключи и животът се върна в обичайните коловози – ремонти на битова техника бележат ежедневието на майстора.

Ремонти на перални, печки, фурни, плотове, аспиратори и телевизори по домовете и прахосмукачки, хлебопекарни, кафемашини, които поправям при мен, защото за по-дребните електроуреди не е оправдано посещението и ремонтът би се оскъпил излишно.

Ремонти на перални по домовете, Ремонти на перални по домовете, сервизен техник, маншон, помпи, ключалки, блокировка, Ремонти на печки и фурни, прахосмукачки, майстор, техника за дома, Ремонт на перални,
Ремонти на перални по домовете

Ремонти на перални по домовете засипват графика на сервизния техник. След приключване на почивките е нормално купища пране да  чакат ред пред пералните. Сменях маншон, помпи, ключалки и блокировка в рамките на два-три дни.

Ремонти на печки и фурни също не липсваха, а повредените прахосмукачки са ежедневие.

Ремонти на  печки, фурни, керамични плотове,майстор,  техника за дома,
Ремонти на печки, фурни, керамични плотове

Денят на майстора преваля, но предстои уикендът, а с него и множество нови ремонти на неработеща техника за дома. Практиката е показала, че това са най-често отново пералните.

Ремонт на перални, печки, фурни, керамични плотове, аспиратори, микровълнови, телевизори в дома и удобен ден по избор през цялата седмица – професионални сервизни услуги в София от техник с инженерно образование на достъпни цени.

професионални сервизни услуги в София, ремонт, ремонт на прахосмукачки, техник, инж. Станев, Борово, сешоар, ютия, пароструйка, епилатор, ремонт на хлебопекарни, ремонт на кафемашини, ремонт на пароструйки, прахосмукачки, хлебопекарни, кафемашини,
Ремонт на прахосмукачки, хлебопекарни, кафемашини, ютии, сешоари

Запазете ден от понеделник до неделя, за да бъде диагностицирана повредата и предложен вариант за ремонт на пералнята или печката. Донесете по-дребните уреди за ремонт при инж. Станев в Борово и използвайте отново прахосмукачката, сешоара, ютията, пароструйката или епилатора.

Когато името работи за теб!

 

3 thoughts on “Ремонти на перални, печки, фурни, керамични плотове и други уреди преди целувка за сбогом с лятото

Вашият коментар