Ремонт на три перални, печка и кафемашина в различни части на София в събота

След извършените днес четири посещения в различни части на София, за да диагностицирам повредите и  ремонтирам три перални и печка, се чувствам достатъчно изтощен и няма да бъда многословен тук. Умората се засилва и от факта, че работя без почивка, а освен ремонт в дома на собствениците извършвам и поправка на дребна битова техника, която носят при мен в Борово. Привечер добавих и ремонт на кафемашина към направените днес ремонти.

Ремонт на пералня с изгоряла блокировка. Налага се смяна на блокировката, за да работи отново уредът. 

Ремонт на пералня с изгоряла блокировка, блокировка, уред, София, повреди, ремонт на перални, неделен ден, сервиз, ремонт на пералня, пералнята не се отваря, спешно,
Изгоряла блокировка на пералня

Ремонт на печка с изгорял ключ. 

 изгорял ключ на печка, ремонт на печка,    печка, неделен ден, сервиз,майстор, ремонт на битова техника,  инж. Станев, събота и неделя.
Ремонт на печка с изгорял ключ

Картината и в утрешния неделен ден няма да бъде твърде различна – в сервизния график имам записани адреси, а в последния момент почти винаги изниква спешна заявка за ремонт на пералня, която не се отваря. 

Счупена ключалка за люк на пералня, която в последствие ремонтирах майсторски.

Счупена ключалка, люк на пералня, ремонт на пералня, пералнята не се отваря, спешно, Счупена ключалка за люк на пералня, майстор, ремонт на битова техника, инж. Станев, събота и неделя.
Счупена ключалка за люк на пералня,

Специализиран ремонт на перални, печки и друга битова техника, като инж. Станев работи в събота и неделя. 

Когато името работи за теб. 

2 thoughts on “Ремонт на три перални, печка и кафемашина в различни части на София в събота

Вашият коментар