Ремонт на сушилни, перални и друга битова техника в София през юни

Юни е приятен месец и минава в очакване да свършат дъждовете, да цъфнат липите и да изпълнят със своя сладостен аромат кварталните улици, както и в неизбежните за майстори като моя милост ремонти на битова техника. През юни в София все още има хора, които не са поели към различни ваканционни дестинации, а пъстрите дрехи на момичета по столичните булеварди приличат на цветя, които се движат. 

ремонт на сушилни, ремонт на сушилни по домовете, ремонт на сушилня,  Сушилня, ремонтира, ремонт на сушилни в Лозенец,  сушилни,   ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, ремонт на пералня в София, пералня, счупена ключалка на люка, счупена ключалка на пералня Zerowatt, перални,     микровълнова фурна, аспиратори,  печки, дребни уреди,  ремонт в Борово,тостер, ютии, кафемашина, прахосмукачка,     ремонт на битова техника по домовете, електроуред,  ремонти на битова техника, майстори,   поправка, уред,
Ремонт на битова техника

Сушилнята, която поръчаха да ремонтирам съвсем неотдавна, беше в Лозенец. Не е особено близко до Борово, но пък градският транспорт ме откара почти до адреса, естествено с едно прехвърляне. Посрещна ме приветлива възрастна дама, която се оказа майка на собственика, а по това време той бе на работа. За кратко време успях да установя откъде идваше повредата и започнах поправката на уреда. Не се налагаше смяна на повредена част. Когато тръгвах, сушилнята бе отремонтирана и можеше да бъде използвана при необходимост.  

ремонт на сушилни, ремонт на сушилни по домовете, ремонт на сушилня, Сушилня, ремонтира, ремонт на сушилни в Лозенец, сушилни, ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, ремонт на пералня в София, пералня, счупена ключалка на люка, счупена ключалка на пералня Zerowatt, перални,
Ремонт на сушилни

Няма седмица без да се налага да ремонтирам пералня със счупена ключалка на люка. Настоящата юнска седмица също не се размина без така повредена пералня. Може да видите на снимката как изглежда счупена ключалка на пералня Zerowatt, която смених с нова, за да тръгне пералнята отново.

ремонт на сушилни, ремонт на сушилни по домовете, ремонт на сушилня, Сушилня, ремонтира, ремонт на сушилни в Лозенец, сушилни, ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, ремонт на пералня в София, пералня, счупена ключалка на люка, счупена ключалка на пералня Zerowatt, перални,
Счупена ключалка на пералня Zerowatt

Не само перални и сушилни имах за ремонт през изминалите няколко дни. Поправих микровълнова фурна, аспиратори и печки, както и дребни уреди, които ми бяха донесени за ремонт в Борово, като тостер, ютии, кафемашина, прахосмукачка и други. 

Професионален ремонт на битова техника по домовете от понеделник до неделя може да получите и през летните месеци, ако се налага сервиз, за да се възстанови изправността на неработещ електроуред.

Когато името работи за теб!

1 thoughts on “Ремонт на сушилни, перални и друга битова техника в София през юни

Вашият коментар