Ремонт на микровълнова фурна в слънчевия следобед

Имах микровълнова фурна, която трябваше да бъде ремонтирана. Беше слънчев следобед, а над София по една случайност това лято не валеше дъжд. Отнякъде долиташе позната мелодия на стара песен, която допълваше идиличния пейзаж.

ремонт на микровълнова, ремонт на микровълнови, ремонт на микровълнова фурна, ремонт на микровълнови фурни, Ремонт на перални, ремонт на електроуреди, ремонт на битова техника
Ремонт на микровълнова фурна
Ремонт на пералня и микровълнова в дъждовна София

Разглобих микровълновата и направих замервания, за да установя защо уредът отказваше да работи. Наложи се да сменя дребен елемент, какъвто имах в себе си, а собственикът се зарадва, че не се оказа нещо по-сериозно като магнетрон.

Включихме микровълновата с малко количество храна за претопляне – тестът протече съвсем в рамките на очакваните от майстора резултати. Уредът беше поправен и годен за употреба, а аз взех инструментите и тръгнах към следващия адрес, за да ремонтирам повредена битова техника.

ремонт на микровълнова, ремонт на микровълнови, ремонт на микровълнова фурна, ремонт на микровълнови фурни,   Ремонт на перални,  ремонт на електроуреди, ремонт на битова техника
Ремонт на микровълнови
Ремонт на пералня Zanussi в Бели брези
Техник за ремонт на битова техника в събота и неделя

Лек ветрец се спираше в клоните на дърветата, а избуялите от обилните валежи треви лениво се поклащаха, разрошвани от летния повей. Радват ме обикновените неща в живота, въпреки че покрай ремонтите на перални, микровълнови и други електроуреди не остава много свободно време за мен самия. 

Ремонт на пералня Fagor със счупена ключалка

1 thoughts on “Ремонт на микровълнова фурна в слънчевия следобед

Вашият коментар