Ремонт на битова техника в Овча купел – тел. 0898 371028

Ремонт на битова техника в Овча купел можете да намерите през цялата седмица на тел. 0898 371028. Често получавам заявки за ремонти на неработеща техника за дома, като най-често търсени са техници за перални, печки и аспиратори в този софийски квартал.

Ремонт на битова техника, Ремонт на битова техника в Овча купел, Ремонт на перални, Ремонт на фурни, Ремонт на аспиратори, Смяна на нагревател на фурна,
Ремонт на битова техника в Овча купел

Съвсем наскоро смянях маншон и изгоряла блокировка на пералня, както и изгорял нагревател на фурна. Вчера имах заявка за ремонт на аспиратор, на който се наложи да поработя върху платката, за да тръгне отново. Собственикът на аспиратора ми даде и малка вентилаторна печка за ремонт, която днес прибра в отлично състояние и годна за употреба.

Изгорял нагревател на фурна, Ремонт на битова техника, Ремонт на битова техника в Овча купел, Ремонт на перални, Ремонт на фурни, Ремонт на аспиратори, Смяна на нагревател на фурна,
Изгорял нагревател на фурна

 

Смяна на долен нагревател на фурна
Центрофугата не пералнята не работи
Ремонт на битова техника

В тази връзка не е странно, че имам нова сервизна поръчка за утре, свързана с повредена центрофуга, като мястото отново е в Овча купел.

Ремонт на аспиратор – платка с изгорели писти

 

 

Вашият коментар