Специализиран ремонт на перални в София от инж. Станев

Специализиран ремонт на перални в София от инж. Станев

На снимката: Маншон на пералня

Маншон на пералня, ремонт на перални
Специализиран ремонт на перални в София от инж. Станев

 

Ремонтът на перални машини се извършва през цялата седмица по предварително заявено време за посещение и сервиз. 

ремонт на перални, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтъри, запушена помпа, запушени маркучи, пералнята тече, пералнята не центрофугира, пералнята не тръгва, проблем с програматор, пусков клавиш, ремонт на повредени платки
Ремонт на перални по домовете

В случаи когато Вашата пералня има повреда или проблем с блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтър, запушена помпа, запушени маркучи, когато пералнята тече, ако пералнята не центрофугира, когато пералнята не тръгва, при наличие на проблем с програматор или пусков клавиш, ремонт на повредени платки и се нуждаете от професионален и качествен ремонт, без да се налага тромава процедура по демонтаж, транспорт до сервиз и обратно до дома, последващ монтаж на пералната машина, то сте попаднали на подходящото място.

Ремонт  на перални на място във Вашия дом – от понеделник до неделя в удобно време за извършване на необходимия сервиз по пералнята, за да функционира тя отново в нормален работен режим. Ремонтите се извършват при наличие на съответните резервни части в търговската мрежа и при финансов смисъл от необходимата сервизна намеса. При амортизирани перални скъпите ремонти не са ценово оправдани. Все пак решението е изцяло Ваше. 

Може да хвърлите един поглед на видео, направено от мен преди около месец, за да насоча и помогна на хората, които търсят професионален ремонт на перални, печки, фурни, микровълнови, телевизори, аспиратори, абсорбери, съдомиялни, диспозери по домовете и качествен сервиз за битова техника в София без почивен ден.

Отворете линка в червено, за да изгледате клипа: Сервиз за битова техника

На снимката: Изгоряла блокировка за люк на пералня Samsung

ремонт на перални, ремонт на перални в София, ремонт на перални по домовете
Изгоряла блокировка за люк на пералня Samsung

 

Професионализъм, опит, коректност. Търсите майстор, получавате инженер.

Ремонт lxpress и инж. Станев – избирате едновременно качествен ремонт по домовете и коректен майстор с доказано и утвърдено име и професионален опит, доказан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство!

ремонт на перални, ремонт на перални в София, ремонт на перални по домовете
Снегът в София не пречи на майстора да ремонтира перални

Качество в ремонтите, каквото търсите и заслужавате!

Майсторът, който може и знае как! 🙂

За контакт с инж. Станев – тел. 0898 371028

 

ремонт на перални, ремонт на перални в София, ремонт на перални по домовете
Инж. Станев: Когато името работи за теб!

Отстранява майсторски повреди при перални, съдомиялни, сушилни, абсорбери, аспиратори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника в София без почивен ден.

Наминете в моята Фейсбук страница. 

2 thoughts on “Специализиран ремонт на перални в София от инж. Станев

Вашият коментар